zondag 2 februari 2014

maandbrief januari voorrang inschrijvingen broers en zussen

Graag willen we iedereen bedanken die is komen eten of komen helpen op onze jaarlijkse pastazwier. De opbrengst zal integraal gebruikt worden voor de werking van onze school!

Vanaf vandaag kan u de maandbrief en het bestelformulier van januari op onze schoolblog terugvinden. Net als de vorige maandbrieven kan u deze vinden onder het menu bij secretariaat. Om de desbetreffende brief te lezen, klikt u op de maand of op de link hieronder:

maandbrief januari 2014

          

Even willen we er ook aan herinneren dat morgen 3 februari de inschrijvingen starten voor kinderen van dezelfde leefeenheid: zussen en broers met ten minste 1 gemeenschappelijke ouder, kunnen inschrijven. Inschrijvingen starten om 9 uur. 

OPGELET: De inschrijvingen verlopen enkel in het Nederlands. Gelieve SIS-kaart mee te brengen en u aan te melden op Pastorijstraat 11, 1780 Wemmel. 

2 opmerkingen:

  1. Hello! Ik probeer de maandbrief van januari 2014 te lezen maar de computer toont altijd de maandbrief van oktober 2012. Is dat normaal ? De mama van Kenza (2A)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt om het te melden, er was blijkbaar een foutje in de link geslopen. Onder secretariaat stond wel de juiste. Bij deze is het aangepast!

    BeantwoordenVerwijderen