zondag 29 november 2015

Maatregelen op school vanaf maandag 30 november

Beste ouders, 

Vanaf maandag zal de school opnieuw geopend zijn. Dreigingsniveau 3 blijft van kracht voor de scholen in Vlaanderen en op het grondgebied van het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Bij het overleg met alle onderwijskoepels op het kabinet van Vlaams minister van Onderwijs, Hilde Crevits, werd verwezen naar de toespraak van premier Michel. Deze zei immers dat er geen enkele aanwijzing is dat scholen worden geviseerd. De genomen beslissingen zijn vooral te beschouwen als voorzorgsmaatregelen om het normale leven te kunnen hervatten.

De gemaakte afspraken blijven bijgevolg van kracht:

Gelieve uw kind tijdig naar school te brengen. De poorten sluiten na het belsignaal. Nadien kan u na het sluiten van de poorten op school terecht via het secretariaat. 
De kinderen die in het toezicht blijven voor en na schooltijd, moeten steeds aan- en afgemeld worden bij een toezichter van 3Wplus.  U dient ze af te halen of te brengen via de kleuterschool indien de grote poort gesloten is. 

Indien u voor een gesloten deur zou staan tijdens het toezicht, kan u de toezichters bereiken op 0487/35.53.05 bijvoorbeeld op woensdagmiddag terwijl zij in de refter zitten. 

Gelieve aan te melden op Pastorijstraat 11 bij gesloten poorten TIJDENS DE LESUREN (tussen 8.40u en 15.30u) of op 02/460.11.65

Gelieve aan te melden in de kleuterzaal bij gesloten poorten TIJDENS HET TOEZICHT VAN 3WPLUS (voor/na schooltijd tussen 7u-8.25u en 15.45u-18u) 

Gelieve aan te melden in de kleuterzaal of te bellen op de toezichtnummer 0487/35.53.05 van 3Wplus bij gesloten poorten OP WOENSDAGNAMIDDAG 

Bedankt om ons te steunen bij deze maatregelen.
Vriendelijke groeten, 
Karien Roels
directie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten