donderdag 9 januari 2020

Aanmelden nieuwe leerlingen, aanmelden voorrangsperiode broers en zussen


NIEUW Vanaf dit schooljaar

Beste ouders,

Vanaf  6 januari 2020, start de voorrangsperiode voor aanmelden van broers en zussen. Hiermee reserveer je een plaats voor inschrijving. Alle broers of zussen die volgend schooljaar willen instappen, moeten eerst aanmelden via de website tussen 6 jan 2020 en 24 jan 2020:

Dit geldt vanaf dit schooljaar voor alle Wemmelse NEDERLANDSTALIGE scholen. Het tijdstip waarop je aanmeldt, heeft geen belang, zolang je binnen die periode blijft. Doe je dit te laat, dan verlies je je voorrang. Je geeft via de website je voorkeursschool (Sint-Jozef) aan op keuze 1. Best geef je ook een 2e of 3e keuze aan zodat je automatisch ook op de wachtlijsten van de andere scholen komt indien je geen plaats zou hebben.

Op 31 jan 2020 ontvang je via mail een ticket of je al dan niet ingeschreven kan worden. Opgelet! De aanmelding is nog geen inschrijving! Inschrijven kan pas tussen 4 mei 2020 en 26 mei 2020. Je neemt best contact op met Véronique van het secretariaat. Met dit ticket, kom je op afspraak, naar school om in te schrijven.

OPGELET!  Broers of zussen die geboren zijn in 2018 en pas starten op school in schooljaar 2021-2022 moeten ook nu aangemeld en ingeschreven worden. Anders zijn ze hun voorrang kwijt.
De andere kinderen die wensen in te schrijven in onze school, kunnen pas aanmelden vanaf 2 maart 2020.

Meer info vind je op https://wemmel.aanmelden.in/  Daar vind je een volledige brochure met de nodige info.

Om als school zelf op te volgen wie we van de broers of zussen kunnen verwachten, vragen we om broers en zussen reeds door te geven die de volgende schooljaren bij ons zullen starten. Dit geldt niet als aanmelding of inschrijving, maar is voor ons louter informatief.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op, dan helpen we je verder.

Vriendelijke groeten,
Karien Roels
Directie Sint-Jozefsschool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten